Home

Dorpsstraat 18 - B-3830 WELLEN

Home

electrisch

WB383 RE electrisch 38cm

Deze machine wordt standaard geleverd met pendelmessen en electromotor van 1800watt

Messenafstand : 33mm

Hoogte instelling : traploos 70mm

Wielen : robuust gelagerde wielen

Max snelheid : 1250t/m

Werkbreedte : 38cm

Naast het maaien van uw gazon is het verticuteren / verluchten ook een belangrijke taak voor het verkrijgen en behouden van een mooie gazon. Met een verticuteerder van Weibang haalt u een machine met professionele capaciteiten in huis.

Aangedreven door een 6.5Pk sterk Briggs&Stratton motor of een 5,5Pk sterk Honda GX160 motor, een werkbreedte van 48cm en een slijtvast stalen chassis, zijn de belangrijkste kenmerken van deze vertikuteerders

Deze vertikuteerders met een werkbreedte van 38cm en opvangbak bezitten eveens een slijtvast stalen chassis. De WB383RE wordt aangedreven door een 1,8Kw/230V elektro-motor. Het andere model, de WB384RB bezit een 4Pk Briggs&Stratton 550 series motor.

De werkdiepte is eenvoudig regelbaar tot een maximum diepte van 7cm zodat u de gevormde vilt optimaal kan verwijderen of uw gazon perfect kan verluchten.

As met vaste messen word gebruikt voor het verwijderen van dor gras, wat resulteert in optimale groeicondities voor nieuwe wortels en zal tenslotte uw grasmat er uitzien als een prachtig frisgroen tapijt.

De as met losse messen wodt gebruikt voor het losmaken van de viltlaag die zich vormt aan de graswortels. Nadien zal dit resulteren in een dikker, gezonder grasoppervlak.

 

Prijs: 
629 Euro incl btw
Lees verder over WB383 RE electrisch 38cm